ПСИХОЛОГИЈА НА РОМИТЕ

Роми + Психологија = Визија и Kвалитет
Здраво, јас сум Квалификувани и Степен Магистер по психологија, Латвија.
Јас Преглед Светската Ромите на животот од психолошка точка на анализа на гледање. Мојот интерес за него и кои ги само-Роми Inteligence е веќе направено и мојот Промовирање на психолошки, мисли, феноменолошки факти и креативно да се водат од психолошка наука визија. Оваа веб страница е мојот приватен I и создаде мојата лична содржина одговорност.

 

 Macedonia, Skopje, 27 -29 november 2018

y.